Ga naar hoofdcontent

Fudge

o značce Fudge

Laat je kapsel er buitengewoon goed uitzien met het Australische merk van haarcosmetica Fudge. De producten van dit merk zijn bedoeld voor wie de allerbeste haarverzorging wil en tegelijk met hun kapsel de aandacht wil trekken, hun standpunt te kennen wil geven en alle verwachtingen wil overstijgen. Fudge bevordert de creativiteit en zelfexpressie via verzorging en styling van het haar, en komt iedereen tegemoet die niet bang is om risico's te nemen.

Het merk Fudge Professional werd opgericht in het jaar 1991 nadat een van de oprichters in zijn thuisstad Sydney op een kauwgom trapte. Dit deed in het hoofd van Glen Dean en zijn mede-oprichters het idee ontstaan van een revolutionair, op kauwgom geïnspireerd product dat de markt van haarstylingproducten zou transformeren. En zo kwam de modelleercrème Fudge Hair Shaper ter wereld, met een baanbrekende textuur die controversieel en onverwacht maar gewoonweg geniaal was, en tot op de dag van vandaag ongewijzigd is.

Ontdek ook jij deze exclusieve haarcosmetica met wortels in de professionele kapperswereld, waar gekende persoonlijkheden en sterren uit de mode-, muziek- en kunstwereld mee werken. Onder de bestsellers hoort beslist de paarse shampoo Fudge Clean Blonde en de Fudge Silver Shampoo - producten voor een volmaakt blond kapsel. Maar welk haartype je ook hebt, in het portfolio van het merk Fudge vind je ongetwijfeld een shampoo en conditioner die jou ligt.

volledige text text verbergen