Over frei öl

Cosmetica frei öl richt zich op een mooie en gezond ogende huid. De producten zijn verrijkt met natuurlijke oliën, voedende actieve stoffen en vitamines. Tegelijkertijd houdt het merk zich aan de strengste farmaceutische normen en behoudt zo de optimale harmonie tussen traditie en moderne technologie.

 

Alle producten van frei öl worden geproduceerd in Duitsland, zijn geschikt voor veganisten en bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Door de hoge werkzaamheid van de producten die is bewezen door klinische proeven, is frei öl niet alleen een merk van de hoogste kwaliteit, maar ook een van de meest populaire verzorgende lijnen. Haar verhaal begon in de jaren 50 in de apotheek van Walter Bouhon. Hij ontwikkelde de olie tegen striae voor zijn vrouw en liet de technologie van zijn productie al snel patenteren.

Ook vandaag kun je je lichaam verwennen met de bewezen producten. Of je nu kiest voor de legendarische verstevigende lichaamsolie frei öl, verzorgende olie frei öl of een frei öl crème, je krijgt gegarandeerd een mooie, perfect gehydrateerde en gevoede huid.

volledige text text verbergen

frei öl