FOREO UFO™ Glow Addict

Verhelderende Masker

FOREO UFO™ Glow Addict Verhelderende Masker
FOREO UFO™ Glow Addict Verhelderende Masker
6 x 6 gr
20,00

Code: FOR04810 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Koop nu producten uit de FOREO UFO collectie met 20% korting. Gebruik de promo code ufo20nl in het winkelmandje om de korting te ontvangen. De korting is niet van toepassing op producten in sale of uitverkoop.
PostNL
maandag 24-6-2019
FOREO UFO™ Glow Addict
6 x 6 gr | 20,00

Kenmerken

Effect
Revitalisering, Verheldering
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk FOREO

FOREO stelt een nieuwe norm vast voor schoonheid en gezondheid op het gebied van de huidverzorging. De filosofie van het merk is gebaseerd op de overtuiging dat je er geweldig uitziet als je je geweldig voelt. FOREO LUNA™, het revolutionaire systeem voor het reinigen van de huid dat in 2013 door dit Zweedse bedrijf ontwikkeld werd, maakt het mogelijk om dit avontuur steeds weer opnieuw te beleven.

De sonische reinigingsborstels van FOREO zijn gemaakt van hypoallergeen niet-poreus silicone, wat de garantie is voor een uitstekende hygiëne. Meer dan achtduizend sonische pulsen per minuut en een uniek design vormen de garantie voor een zachtaardige dieptereiniging van je huid. Na elk gebruik wordt je gezicht schoner, zachter en stralender.

Je kunt kiezen uit een breed scala van producten. De basisversie van FOREO LUNA wordt aangevuld door de FOREO LUNA 2 met een anti-aging effect, de compacte FOREO LUNA mini 2, de reisborstel LUNA go en de allerkleinste de LUNA play. Ook de tandenborstel FOREO ISSA is populair, net zoals de FOREO IRIS, het massagehulpmiddel voor het gebied rond de ogen.

De producten van FOREO zijn geschikt voor verschillende huidtypes en verkrijgbaar in vele kleuren en speelse variaties. Kies welke jij het mooiste vindt!