FOREO Micro-Foam CleanserReinigende Schuim Crème

FOREO Micro-Foam Cleanser Reinigende Schuim Crème
FOREO Micro-Foam Cleanser Reinigende Schuim Crème
20 ml
9,90

Code: FOR04894 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 13-12-2019
UPS Air Mail
donderdag 12-12-2019

Product beschrijving FOREO Micro-Foam Cleanser

De huidreiniger FOREO Micro-Foam Cleanser is de juiste keuze voor dagelijkse zorg.

Kenmerken:

  • reinigt je hele gezicht zacht en grondig
  • verfrist aangenaam
  • hydrateert diep
  • regelt de talgproductie van de huid

Ingrediënten:

  • ongeparfumeerd
  • veganistisch product

Hoe te gebruiken:
Breng elke ochtend en/of avond aan op het vochtige gezicht en laat schuimen.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk FOREO

FOREO stelt een nieuwe norm vast voor schoonheid en gezondheid op het gebied van de huidverzorging. De filosofie van het merk is gebaseerd op de overtuiging dat je er geweldig uitziet als je je geweldig voelt. FOREO LUNA™, het revolutionaire systeem voor het reinigen van de huid dat in 2013 door dit Zweedse bedrijf ontwikkeld werd, maakt het mogelijk om dit avontuur steeds weer opnieuw te beleven.

De sonische reinigingsborstels van FOREO zijn gemaakt van hypoallergeen niet-poreus silicone, wat de garantie is voor een uitstekende hygiëne. Meer dan achtduizend sonische pulsen per minuut en een uniek design vormen de garantie voor een zachtaardige dieptereiniging van je huid. Na elk gebruik wordt je gezicht schoner, zachter en stralender.

Je kunt kiezen uit een breed scala van producten. De basisversie van FOREO LUNA wordt aangevuld door de FOREO LUNA 2 met een anti-aging effect, de compacte FOREO LUNA mini 2, de reisborstel LUNA go en de allerkleinste de LUNA play. Ook de tandenborstel FOREO ISSA is populair, net zoals de FOREO IRIS, het massagehulpmiddel voor het gebied rond de ogen.

De producten van FOREO zijn geschikt voor verschillende huidtypes en verkrijgbaar in vele kleuren en speelse variaties. Kies welke jij het mooiste vindt!