Skip to main content

FOREOIssa™ Mikro Sonische Elektrische Tandenborstelvoor Kinderen

FOREO Issa™ Mikro Sonische Elektrische Tandenborstel voor Kinderen
FOREO Issa™ Mikro Sonische Elektrische Tandenborstel voor Kinderen
Fuchsia
59,00

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: FOR0128
1
Cadeautje voor jou
NOTINO memoryspel GRATIS bij elke aankoop van kinderproducten
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
dinsdag 25-1-2022
Afhaallocaties
dinsdag 25-1-2022
UPS Air Mail
Niet toegestaan

Het perfecte hulpmiddel voor de verzorging van de mondholte van je kindje. De sonische, elektrische tandenborstel voor kinderen FOREO Issa™ Mikro werd ontwikkeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op een niet-abrasieve manier poetst hij voorzichtig de tandjes, masseert hij zachtjes het tandvlees en creëert hij gezonde gewoontes wat betreft de tandverzorging.

De tandenborstel FOREO Issa™ Mikro is ook geschikt voor baby’s die nog geen tanden hebben – hij verwijdert restjes eten uit de mondholte, verlicht pijn aan het tandvlees en reduceert bacteriën.

Eigenschappen:

 • sonische elektrische tandenborstel voor kinderen van 0 tot 4 jaar
 • maakt zacht en voorzichtig de melktandjes schoon op een volledig niet-abrasieve manier
 • creëert gezonde tandverzorgingsgewoontes, masseert zacht het tandvlees
 • kalmeert het tandvlees dankzij de lichte massage
 • in een speels, modern ontwerp

Technische specificaties:

 • 2 standen – reiniging en massage
 • 6 000 pulsaties per minuut voor een milde reiniging van de melktanden en een massage van het tandvlees
 • met soepele siliconen borstelharen – voorkomen krassen op het tandglazuur
 • gemaakt van niet-poreuze siliconen – bestand tegen de aanwas van bacteriën

Hoe te gebruiken:
Doe tandpasta of een kalmerende tandgel op de tandenborstel en zet hem aan in de stand massage of reiniging, volgens de behoeftes van je kind. Masseer het tandvlees of poets de tanden met zachte bewegingen gedurende 2 minuten. Laat je kind daarna spoelen met water.

De gebruiksaanwijzing vind je HIER.

Download:

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Accu
Soort tandenborstel
sonisch

FOREO stelt een nieuwe norm vast voor schoonheid en gezondheid op het gebied van de huidverzorging. De filosofie van het merk is gebaseerd op de overtuiging dat je er geweldig uitziet als je je geweldig voelt. FOREO LUNA™, het revolutionaire systeem voor het reinigen van de huid dat in 2013 door dit Zweedse bedrijf ontwikkeld werd, maakt het mogelijk om dit avontuur steeds weer opnieuw te beleven.

De sonische reinigingsborstels van FOREO zijn gemaakt van hypoallergeen niet-poreus silicone, wat de garantie is voor een uitstekende hygiëne. Meer dan achtduizend sonische pulsen per minuut en een uniek design vormen de garantie voor een zachtaardige dieptereiniging van je huid. Na elk gebruik wordt je gezicht schoner, zachter en stralender.

Je kunt kiezen uit een breed scala van producten. De basisversie van FOREO LUNA wordt aangevuld door de FOREO LUNA 2 met een anti-aging effect, de compacte FOREO LUNA mini 2, de reisborstel LUNA go en de allerkleinste de LUNA play. Ook de tandenborstel FOREO ISSA is populair, net zoals de FOREO IRIS, het massagehulpmiddel voor het gebied rond de ogen.

De producten van FOREO zijn geschikt voor verschillende huidtypes en verkrijgbaar in vele kleuren en speelse variaties. Kies welke jij het mooiste vindt!