FilorgaUV-Bronze Kalmerende Gel voor Ondersteuning van Bruining

Filorga UV-Bronze Kalmerende Gel voor Ondersteuning van Bruining
Filorga UV-Bronze Kalmerende Gel voor Ondersteuning van Bruining
200 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: FIL1584

Kalmerende gel na het zonnebaden Filorga UV-Bronze geeft je huid na het zonnen de noodzakelijke voedingsstoffen en verlengt tegelijkertijd de levensduur van je mooie tint.

Kenmerken:

  • kalmeert de huid na het zonnebaden
  • verlengt de bruine tint
  • houdt de huid gehydrateerd
  • lichte gelconsistentie zorgt voor gemakkelijk uitsmeren

Samenstelling:

  • arganolie, abrikozenpitolie, amandelolie en avocado-olie
  • hyaluronzuur - intense hydratatie
  • bevat geen DHA

Aanbrengen:
Na het zonnen aanbrengen in cirkelvormige bewegingen op je lichaam en gezicht. Laat volledig intrekken.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen
Actieve stoffen
hyaluronzuur, arganovo ulje

Het Franse merk Filorga is expert op het gebied van de anti-aging cosmetica. De geschiedenis van het merk gaat terug tot in de zeventiger jaren van de vorige eeuw, toen Dr. Tordjman onderzoek verrichtte naar de huidveroudering. Het merk verwierf octrooi op de NCEF®-technologie, een unieke oplossing, waarbij de veroudering vertraagd wordt en ontstane inmperfecties gecorrigeerd worden. Aanvankelijk ontwikkelde Laboratoires Filorga professionele middelen. Peelings van vruchtenzuren, mesotherapie en hyaluronzuurinjecties bleken enorm succesvol bij specialisten in de esthetisch medische wetenschap en de dermatologie.

Filorga liet zich inspireren door succes van haar professionele zorg en bracht in 2007 de eerste productlijn voor thuisgebruik op de markt. De collectie Medi-Cosmetique® verschaft een niet-invasieve, maar net zo‘n effectieve oplossing. Je kunt de effectiviteit van de crème Filorga Time Filler en het Filorga Meso Mask ook zelf thuis uitproberen zonder dat je naar het ziekenhuis moet. De cosmetica van Filorga laat rimpels verdwijnen, laat je huid stralen en blaken van gezondheid, zonder tekenen van veroudering, zonder onvolkomenheden.