Filorga Optim-Eyes

Oogverzorging tegen Rimpels, Zwellingen en Donkere Kringen

2×
Filorga Optim-Eyes Oogverzorging  tegen Rimpels, Zwellingen en Donkere Kringen
Filorga Optim-Eyes Oogverzorging  tegen Rimpels, Zwellingen en Donkere Kringen
49,00

Je bespaart 21%
15 ml
38,60

Code: FIL1557 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 29-5-2019
Filorga Optim-Eyes
15 ml | 38,60

Beschrijving van de cosmetica Filorga Optim-Eyes

Filorga Optim-Eyes® oogverzorging tegen rimpels, zwellingen en donkere kringen. Optim-Eyes Filorga® behandelt in een enkele stap onvolkomenheden van je huid in het gebied rond je ogen.

Kenmerken:

  • elimineert pigmentoverschotten en reduceert donkere kringen
  • vermindert zwellingen onder je ogen
  • bestrijd tekenen van veroudering en heeft een liftende werking
  • hydrateert en voedt de tere huid rond je ogen

Samenstelling:

  • hyaluronzuur
  • NCTF® – salie, tara en andere plantenextracten

Hoe gebruik je de crème:
Breng het product 's morgens en 's avonds rond je ogen aan. Klop het zacht met je vingertoppen in. Bewaar het in de koelkast om de liftende werking te maximaliseren.

Kenmerken

Effect
Anti-ageing, Tegen donkere kringen
Huidtype
rimpels en rijpe huid, voor alle huidtypes
Leeftijd
rimpels

Over het merk Filorga

Het Franse merk Filorga is expert op het gebied van de anti-aging cosmetica. De geschiedenis van het merk gaat terug tot in de zeventiger jaren van de vorige eeuw, toen Dr. Tordjman onderzoek verrichtte naar de huidveroudering. Het merk verwierf octrooi op de NCTF®-technologie, een unieke oplossing, waarbij de veroudering vertraagd wordt en ontstane inmperfecties gecorrigeerd worden. Aanvankelijk ontwikkelde Laboratoires Filorga professionele middelen. Peelings van vruchtenzuren, mesotherapie en hyaluronzuurinjecties bleken enorm succesvol bij specialisten in de esthetisch medische wetenschap en de dermatologie.

Filorga liet zich inspireren door succes van haar professionele zorg en bracht in 2007 de eerste productlijn voor thuisgebruik op de markt. De collectie Medi-Cosmetique® verschaft een niet-invasieve, maar net zo‘n effectieve oplossing. Je kunt de effectiviteit van de crème Filorga Time Filler en het Filorga Meso Mask ook zelf thuis uitproberen zonder dat je naar het ziekenhuis moet. De cosmetica van Filorga laat rimpels verdwijnen, laat je huid stralen en blaken van gezondheid, zonder tekenen van veroudering, zonder onvolkomenheden.