EutopieNo. 6 Eau de Parfum Unisex

Eutopie No. 6 Eau de Parfum Unisex
Eutopie No. 6 Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
150,00

Je bespaart 15%
100 ml
127,50

3 stuk(s) op voorraad | Code: ETP00492
1
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

De charme van deze geur schuilt erin dat hij heerlijk ruikt op zowel vrouwen als mannen. Iedereen vindt er het zijne (of hare) in, op iedereen ruikt hij net een tikje anders. De uniseks eau de parfum Eutopie No. 6 raakt op jouw toilettafel zeker niet in de vergetelheid, en bovendien kan je hem delen met je liefste wederhelft.

  • oriëntaalse geur
  • houtachtige geur
  • voor iedereen die niet bang is om zich te onderscheiden van de massa
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • unieke geur voor speciale gelegenheden
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Volledige samenstelling

ETHYL ALCOHOL 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-OCTAHYDRO-2,3,8,8- TETRAMETHYL-2- NAPHTHALENYL)ETHANONE (OTNE) ETHYLENE BRASSYLATE HEXAMETHYLINDANOPYRAN BETA-IONONE ACETYL CEDRENE 3,7-DIMETHYLOCTA-1,6-DIEN-3-YL DIMETHYLCARBAMATE 2-(2,4-DIMETHYL-3-CYCLOHEXEN-1- YL)-5-METHYL-5-(1-METHYLPROPYL)- 1,3DIOXANE ACETIC ACID, ANHYDRIDE, REACTION PRODUCTS WITH 1,5,10-TRIMETHYL- 1,5,9-CYCLODODECATRIENE SANDALORE GIV 3-METHYL-5-PHENYLPENTANOL 1-(2,2,6-TRIMETHYLCYCLOHEXYL)-3- HEXANOL PHENYLETHYL ALCOHOL GERANIOL CEDROL ALPHA CEDRENE MUSCENONE GERANYL ACETATE ALPHA PINENE CITRONELLOL OCTAHYDROHEXAMETHYL NAPHTHOXIRENE CITRONELLYL ACETATE LIMONENE E/Z 3-METHYL-5-CYCLOTETRADECEN- 1-ONE BUTYLATED HYDROXYTOLUENE De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Olibanum , Cyperus
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Leer, Geranium , Labdanum
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Muskus , Ceder
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig