EucerinSun Sensitive Protect Transparante Mist voor Bruining SPF 50

Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Mist voor Bruining SPF 50
Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Mist voor Bruining SPF 50
200 ml
21,80

Op voorraad | Code: EUC1275
1
PostNL
woensdag 26-1-2022
Afhaallocaties
woensdag 26-1-2022
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 25-1-2022

Het beschermende zonnebrandmiddel is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

 • beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling
 • geeft de huid de nodige hydratatie
 • eenvoudig uit te smeren en laat geen vettig laagje achter
 • versnelt het natuurlijke bruiningsproces
 • voorkomt veroudering van de huid
 • voedt en verzorgt de huid
 • het product is niet-comedogeen
 • het product is waterbestendig

Ingrediënten:

 • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Spreid een dunne laag uit op de huid van je hele lichaam voor het verblijf in de zon. Herhaal indien nodig, vooral na het baden, na afdrogen met een handdoek of na overmatig zweten.

Belangrijke informatie

Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandmiddel. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Overmatige blootstelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid. Smeer u in voordat u in de zon gaat. Regelmatig opnieuw insmeren, vooral wanneer u veel transpireert en na het zwemmen of afdrogen. Contact met de ogen vermijden.
Volledige tekst

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Consistentie
droge olie
Huidtype
gevoelig
Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)

Het dermocosmetische merk Eucerin hoort in haar vakgebied tot de absolute top. Het onderzoek en de ontwikkeling van haar producten is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke kennis en nauwe samenwerking met dermatologen. Als gevolg hiervan biedt het merk medisch ondersteunde producten die aan moderne vereisten en de hoogste dermatologische normen voldoen en de behoeften van verschillende huidtypes respecteren.

Sinds de lancering van Eucerin - meer dan 100 jaar geleden - heeft het merk alles geleerd over het functioneren van de huid. De iconische regenererende zalf Eucerin Aquaphor was voor het eerst al in 1925 geïntroduceerd en haar succes is steeds groter. Geen toegevoegd water en universeel gebruik zijn slechts 2 van de vele voordelen. Producten uit de Eucerin Hyaluron Filler-lijn zijn de allereerste cosmetische verzorging ter wereld waarbij is aangetoond dat deze de effecten van esthetische hyaluronzuur-behandelingen verbeteren.

Of je nu kiest voor een verzorgende Eucerin crème, speciale zonverzorging of een milde Eucerin shampoo, het merk heeft altijd dezelfde doel: het bieden van de beste oplossing voor een gezonde en mooie huid.