EtroMusk Eau de Toilette Unisex

Etro Musk Eau de Toilette Unisex
Etro Musk Eau de Toilette Unisex
100 ml
91,80

Op voorraad | Code: ETR0199
1
PostNL
dinsdag 25-1-2022
Afhaallocaties
dinsdag 25-1-2022
UPS Air Mail
dinsdag 25-1-2022

Voor iedereen. Zonder onderscheid. De uniseks eau de toilette Etro Musk is perfect voor zowel vrouwen als mannen en laat je persoonlijkheid helemaal uitblinken.

  • bloemige geur
  • houtachtige geur
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., PARFUM, LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Verbena
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Sandelhout , Ceder , Guaiac Hout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Muskus
Geursoort
bloemig, houtachtig