Estée Lauder White Linen Gift Set(voor Vrouwen )

Estée Lauder White Linen Gift Set  (voor Vrouwen )
Estée Lauder White Linen Gift Set  (voor Vrouwen )
Nieuw
72,40

Code: EST11626 | Op voorraad

Eau de Parfum voor Vrouwen 60 ml + Bodylotion 100 ml

1
GLS
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Estée Lauder White Linen
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Estée Lauder White Linen in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum voor Vrouwen 60 ml
  • Bodylotion 100 ml

Kenmerken:

  • cadeautip die gegarandeerd plezier doet
  • speciale kersteditie
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur

Samenstelling

Geursoort
bloemig, aldehyde
Set variant
Gift Set

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.

Review Estée Lauder White Linen