Estée Lauder Take It Away

Oog en Lippen Make-up Remover

Estée Lauder Take It Away Oog en Lippen Make-up Remover
Estée Lauder Take It Away Oog en Lippen Make-up Remover
Gratis verzending
100 ml
27,80

Code: EST0200 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
maandag 26-8-2019
UPS Air Mail
maandag 26-8-2019
Estée Lauder Take It Away
100 ml | 27,80

Product beschrijving Estée Lauder Take It Away

Het afschminkpreparaat Estée Lauder Take It Away zorgt voor een perfecte en zachte verwijdering van de make-up, zelfs rond de ogen.

Kenmerken:

  • lost perfect zelfs waterbestendige make-up op
  • schminkt grondig alle types oogmake-up af
  • Dermatologisch getest
  • oftalmologisch getest

Ingrediënten:

  • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Breng aan op een cosmetische wattentampon, plaat op de gesloten ogen en laat even werken. Verwijder voorzichtig en zonder wrijven de make-up en ander vuil.

Kenmerken

Actieve stoffen
aloë vera
Consistentie
water
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.