Estée Lauder Revitalizing SupremeCC Crème met verjonging Werking SPF 10

3×
Estée Lauder Revitalizing Supreme CC Crème met verjonging Werking SPF 10
Estée Lauder Revitalizing Supreme CC Crème met verjonging Werking SPF 10
30 ml

Code: EST1139 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Product beschrijving Estée Lauder Revitalizing Supreme
Kenmerken

De CC crème Estée Lauder Revitalizing Supreme weet precies wat je huid nodig heeft om een jeugdige uitstraling te behouden. Het combineert drie belangrijke stappen - rimpelpreventie, een vleugje kleur en hydratatie. De tijd die je ’s ochtends bespaart omdat je maar één product hoeft aan te brengen, kan je bijvoorbeeld besteden aan een goed en rustig ontbijt. Als je echt een hoge dekking nodig hebt, doet de CC crème ook uitstekend dienst als primer voor je foundation.

Eigenschappen:

  • voorkomt rimpelvorming
  • hydrateert de huid onmiddellijk na het aanbrengen
  • één universele tint die zich aanpast aan je huidskleur
  • geeft een natuurlijk egale kleur en doet je look meteen herleven
  • beschermt de huid tegen schadelijke zonnestraling
  • 97% van de vrouwen bevestigt dat hun gezicht er na gebruik gezonder en helderder uitziet

Samenstelling:

  • IntuiGen™-technologie - voedt en kalmeert de huid
  • beschermingsfactor SPF 10

Aanbrengen:
Breng aan op een gereinigd gezicht en smeer goed uit.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes
Effect
Anti-ageing, Verheldering, Revitalisering
Zonbescherming
met SPF
Type getinte hydraterende crème
CC

Wij schreven over Estée Lauder Revitalizing Supreme
Artikelen

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.

Review Estée Lauder Revitalizing Supreme