Estée Lauder Resilience Lift

Lifting Dagrème voor Droge Huid

Estée Lauder Resilience Lift Lifting Dagrème  voor Droge Huid
Estée Lauder Resilience Lift Lifting Dagrème  voor Droge Huid
Estée Lauder Resilience Lift Lifting Dagrème  voor Droge Huid
50 ml
88,90

Code: EST0163 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 29-3-2019
Estée Lauder Resilience Lift
50 ml | 88,90

Beschrijving van de cosmetica Estée Lauder Resilience Lift

De gezichtscrème CC-crème Estée Lauder Resilience Lift Resilience Lift geeft je gezicht elke dag precies die verzorging die het verdient.

Kenmerken:

  • geeft een jeugdige uitstraling terug
  • voedt in de diepte
  • hydrateert intensief
  • geeft kracht aan de huid en laat hem opgerekt achter

Hoe te gebruiken:
Breng aan op gereinigde huid en masseer in met cirkelvormige bewegingen. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Gebruik elke ochtend regelmatig.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
droog
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
lijntjes & rimpels, versteviging & lifting

Over het merk Estée Lauder

Het cosmeticamerk Estée Lauder is vernoemd naar de oprichtster ervan, Estée Lauder (geb. Josephine Esther Mentzer). Interessant is, dat Estée met slechts vier producten begon die ze aanbood in de hotels van New York en in schoonheidssalons.

De filosofie van het bedrijf is simpel – elke vrouw kan er geweldig uitzien. Estée bedacht echter het principe dat niet alleen noodzakelijk is om de klanten te laten zien hoe ze mooi kunnen worden, maar ook hoe ze hun schoonheid kunnen behouden. Om deze reden wijdde ze zich veel aan de advisering en de training van consultantes. Het duurde niet lang voordat haar kleine bedrijf uitgroeide tot een wereldwijd concern, waarvan de producten nu verkrijgbaar zijn in meer dan 150 landen over de gehele wereld.

Parfums, mascara, make-up, crèmes en andere producten van Estée Lauder bevatten een aantal unieke en luxueuze ingrediënten. Estée Lauder ontdekte als 's werelds eerste het effect van glucosamine (dat dode huidcellen verwijdert) en kan bogen op enkele patenten.