Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift

Voedende Oogcrème met Lifting Effect

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Voedende Oogcrème met Lifting Effect
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Voedende Oogcrème met Lifting Effect
15 ml

Code: EST4500 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift
15 ml

Product beschrijving Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift

De oogverzorging Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift verzorgt de huid rond de ogen en geeft hem de nodige voeding en hydratatie.

Kenmerken:

  • laat de huid opgerekt en gladgemaakt achter
  • verwijdert zwellingen en donkere kringen onder de ogen
  • verheldert de omgeving van de ogen
  • Dermatologisch getest
  • oftalmologisch getest

Hoe te gebruiken:
Breng 's ochtends en/of 's avonds het preparaat aan rond de contouren van de ogen door licht te kloppen totdat het volledig is geabsorbeerd.

Kenmerken

Effect
Anti-ageing, Hydratatie, Lifting en verstevigend, Tegen donkere kringen, Verheldering
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
rijpe huid, rimpels

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.