Estée Lauder Pure Color Love

Lippenstift

Estée Lauder Pure Color Love Lippenstift
Estée Lauder Pure Color Love Lippenstift
Gratis verzending
25,00

Je bespaart 20%
Tint 100 Blasé Buff (Ultra Matte) 3,5 gr
19,90

Code: EST4217 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 22-8-2019
UPS Air Mail
woensdag 21-8-2019
Estée Lauder Pure Color Love
Tint 100 Blasé Buff (Ultra Matte) 3,5 gr | 19,90

Product beschrijving Estée Lauder Pure Color Love

De lipstick Estée Lauder Pure Color Love zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • lippen zien er vol en gezond uit
  • lange houdbaarheid
  • mat effect

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.