Estée Lauder Pure Color Love

Lippenstift

Estée Lauder Pure Color Love Lippenstift
Estée Lauder Pure Color Love Lippenstift
Estée Lauder Pure Color Love Lippenstift
25,00
Korting 18%
Tint 100 Blasé Buff (Ultra Matte) 3,5 gr
20,60

Code: EST4217 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Estée Lauder Pure Color Love
Tint 100 Blasé Buff (Ultra Matte) 3,5 gr | 20,60

Beschrijving van de cosmetica Estée Lauder Pure Color Love

De lipstick Estée Lauder Pure Color Love zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • lippen zien er vol en gezond uit
  • lange houdbaarheid
  • mat effect

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Over het merk Estée Lauder

Het cosmeticamerk Estée Lauder is vernoemd naar de oprichtster ervan, Estée Lauder (geb. Josephine Esther Mentzer). Interessant is, dat Estée met slechts vier producten begon die ze aanbood in de hotels van New York en in schoonheidssalons.

De filosofie van het bedrijf is simpel – elke vrouw kan er geweldig uitzien. Estée bedacht echter het principe dat niet alleen noodzakelijk is om de klanten te laten zien hoe ze mooi kunnen worden, maar ook hoe ze hun schoonheid kunnen behouden. Om deze reden wijdde ze zich veel aan de advisering en de training van consultantes. Het duurde niet lang voordat haar kleine bedrijf uitgroeide tot een wereldwijd concern, waarvan de producten nu verkrijgbaar zijn in meer dan 150 landen over de gehele wereld.

Parfums, mascara, make-up, crèmes en andere producten van Estée Lauder bevatten een aantal unieke en luxueuze ingrediënten. Estée Lauder ontdekte als 's werelds eerste het effect van glucosamine (dat dode huidcellen verwijdert) en kan bogen op enkele patenten.