Estée Lauder Pure Color EnvyPoeder Blush

Estée Lauder Pure Color Envy Poeder Blush
Estée Lauder Pure Color Envy Poeder Blush
Aanbevolen detailhandelsprijs
42,00

Je bespaart 14%
Tint Rebel Rose 7 gr
36,10

Code: EST3759 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 7-7-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-7-2020

Product beschrijving Estée Lauder Pure Color Envy

De rouge Estée Lauder Pure Color Envy geeft je huid een gezonde, frisse en natuurlijke uitstraling.

Kenmerken:

  • geeft de wangen een gezonde kleur
  • accentueert gelaatstrekken
  • makkelijk te gebruiken

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het gezicht met behulp van een breed penseel en strijk helemaal uit.

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.

Review Estée Lauder Pure Color Envy