Estée LauderPleasures Gift Setvoor Vrouwen

Estée Lauder Pleasures Gift Set  voor Vrouwen
Estée Lauder Pleasures Gift Set  voor Vrouwen
Nieuw
29,00

1 stuk(s) op voorraad | Code: EST11936

Eau de Parfum Spray Pleasures Eau de Parfum 30 ml + Body Lotion Pleasures Bodycrème 75 ml

1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Versterk de intensiteit van je favoriete geur. De parfumset voor vrouwen Estée Lauder Pleasures bevat behalve de geur zelf ook verzorgende producten die je zintuigelijke ervaring nog verlengen.

Kenmerken:

  • in geschenkverpakking
  • heel geschikt als cadeau
  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum Spray Pleasures Eau de Parfum 30 ml
  • Body Lotion Pleasures Bodycrème 75 ml

Samenstelling

Consistentie
crème
Geursoort
bloemig
Set variant
Gift Set

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.