Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum voor Vrouwen

3×
Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum voor Vrouwen
Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
105,70

Je bespaart 33%
100 ml
70,50

Code: EST0117 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Wij voegen een mini mascara en een primer aan je bestelling gratis toe als je producten van Estée Lauder boven de € 45 koopt.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Estée Lauder Pleasures
Samenstelling

Doe je ogen dicht en stel je honderden bloemblaadjes voor van de allermooiste bloemen. De eau de parfum Estée Lauder Pleasures is als een vlucht uit de rumoerige stad naar een romantische bloementuin. Laat je verwennen door een bedwelmend bloemenaroma en geniet het hele jaar lang van de lente.

  • bloemige geur
  • voor de romantische vrouw
  • geschikt om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
Als eerste ruik je groene tonen, de bloemgeur van viooltjes, pikante roze peper, fresia en rode bessen. Daarna komt de tedere pioenroos tot uiting, samen met romantische roos, bedwelmende sering, jasmijn en meiklokjes. Tot slot worden je zintuigen verwend door verwarmend sandelhout, fluwelen ceder, muskus en patchoeli.

Het verhaal van de geur
Het cosmeticabedrijf Estée Lauder, dat al meer dan zestig jaar naam maakt, bracht in 1995 de eau de parfum Estée Lauder Pleasures op de markt. Het is een subtiele bloemengeur bedoeld voor vrouwen van alle leeftijdscategorieën. Mevrouw Estée Lauder schonk ook veel aandacht aan het ontwerp van haar producten, en de flacon van de eau de parfum is dan ook een klein kunstwerk.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Viooltjesblad , Tuberoos, Roze Peper , Groene noten , Viooltje , Freesia , Rode Bessen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Pioenroos , Sering , Lelietje van Dalen , Roos , Jasmijn , Lelie
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Ceder , Sandelhout , Patchuli
Geursoort
bloemig

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.

Review Estée Lauder Pleasures3