Estée Lauder Perfectly Clean

Reinigingsschuim 2 in 1

Estée Lauder Perfectly Clean Reinigingsschuim 2 in 1
Estée Lauder Perfectly Clean Reinigingsschuim 2 in 1
Estée Lauder Perfectly Clean Reinigingsschuim 2 in 1
150 ml
24,60

Code: EST0898 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Estée Lauder Perfectly Clean
150 ml | 24,60

Beschrijving van de cosmetica Estée Lauder Perfectly Clean

Het reinigingsschuim Estée Lauder Perfectly Clean ontdoet perfect je gezicht van onzuiverheden. De crèmeachtige schuimige structuur draagt bij aan de aangename ervaring van de dagelijkse huidverzorging.

Kenmerken:

  • reinigt en wast zacht het hele gezicht
  • belast de huid niet en verstopt de poriën niet
  • verwijdert make-up

Hoe te gebruiken:
breng 's morgens of 's avonds een kleine hoeveelheid schuim aan op de huid van het hele gezicht en masseer zachtjes in. Daarna goed afspoelen met lauw water.

Kenmerken

Consistentie
schuim
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Estée Lauder

Het cosmeticamerk Estée Lauder is vernoemd naar de oprichtster ervan, Estée Lauder (geb. Josephine Esther Mentzer). Interessant is, dat Estée met slechts vier producten begon die ze aanbood in de hotels van New York en in schoonheidssalons.

De filosofie van het bedrijf is simpel – elke vrouw kan er geweldig uitzien. Estée bedacht echter het principe dat niet alleen noodzakelijk is om de klanten te laten zien hoe ze mooi kunnen worden, maar ook hoe ze hun schoonheid kunnen behouden. Om deze reden wijdde ze zich veel aan de advisering en de training van consultantes. Het duurde niet lang voordat haar kleine bedrijf uitgroeide tot een wereldwijd concern, waarvan de producten nu verkrijgbaar zijn in meer dan 150 landen over de gehele wereld.

Parfums, mascara, make-up, crèmes en andere producten van Estée Lauder bevatten een aantal unieke en luxueuze ingrediënten. Estée Lauder ontdekte als 's werelds eerste het effect van glucosamine (dat dode huidcellen verwijdert) en kan bogen op enkele patenten.