Estée Lauder Perfectly Clean

Reinigingscrème voor Droge Huid

Estée Lauder Perfectly Clean Reinigingscrème voor Droge Huid
Estée Lauder Perfectly Clean Reinigingscrème voor Droge Huid
Gratis verzending
150 ml
27,00

Code: EST0862 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 21-8-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 20-8-2019
Estée Lauder Perfectly Clean
150 ml | 27,00

Product beschrijving Estée Lauder Perfectly Clean

Kenmerken:

  • reinigt de huid in de diepte
  • verheldert en verfrist
  • Dermatologisch getest

Kenmerken

Effect
Voedend
Huidtype
droog, voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.