Estée Lauder Nutritious Vitality 8™

Verhelderende en hydraterende Gezichts water

Estée Lauder Nutritious Vitality 8™ Verhelderende en hydraterende Gezichts water
Estée Lauder Nutritious Vitality 8™ Verhelderende en hydraterende Gezichts water
Gratis verzending
200 ml
44,50

Code: EST4394 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 23-8-2019
UPS Air Mail
donderdag 22-8-2019
Estée Lauder Nutritious Vitality 8™
200 ml | 44,50

Product beschrijving Estée Lauder Nutritious Vitality 8™

De toner zuivert, harmoniseert en verfrist je huid.

Kenmerken:

  • laat je huid zacht, fris en stralend achter
  • hydrateert en voedt de huid
  • regenereert de huid

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een cosmetische tampon en behandel de huid met cirkelvormige bewegingen. Niet afspoelen. Gebruik elke ochtend en / of avond.

Kenmerken

Consistentie
tonic
Effect
Hydratatie, Revitalisering, Verheldering
Huidtype
droog, voor alle huidtypes

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.