Estée Lauder Nutritious Rosy Prism™

Verhelderende Serum

Estée Lauder Nutritious Rosy Prism™ Verhelderende Serum
Estée Lauder Nutritious Rosy Prism™ Verhelderende Serum
68,00

Je bespaart 24%
30 ml
51,60

Code: EST3178 | 2 stuk(s) op voorraad
st
PostNL
vrijdag 28-6-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 27-6-2019
Estée Lauder Nutritious Rosy Prism™
30 ml | 51,60

Kenmerken

Consistentie
serum
Effect
Verheldering
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Estée Lauder

Het cosmeticamerk Estée Lauder is vernoemd naar de oprichtster ervan, Estée Lauder (geb. Josephine Esther Mentzer). Interessant is, dat Estée met slechts vier producten begon die ze aanbood in de hotels van New York en in schoonheidssalons.

De filosofie van het bedrijf is simpel – elke vrouw kan er geweldig uitzien. Estée bedacht echter het principe dat niet alleen noodzakelijk is om de klanten te laten zien hoe ze mooi kunnen worden, maar ook hoe ze hun schoonheid kunnen behouden. Om deze reden wijdde ze zich veel aan de advisering en de training van consultantes. Het duurde niet lang voordat haar kleine bedrijf uitgroeide tot een wereldwijd concern, waarvan de producten nu verkrijgbaar zijn in meer dan 150 landen over de gehele wereld.

Parfums, mascara, make-up, crèmes en andere producten van Estée Lauder bevatten een aantal unieke en luxueuze ingrediënten. Estée Lauder ontdekte als 's werelds eerste het effect van glucosamine (dat dode huidcellen verwijdert) en kan bogen op enkele patenten.