Estée Lauder Lash Primer Plus

Make-up Base voor Wimpers

Estée Lauder Lash Primer Plus Make-up Base  voor Wimpers
Estée Lauder Lash Primer Plus Make-up Base  voor Wimpers
Gratis verzending
5 ml
20,40

Code: EST0911 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
maandag 26-8-2019
UPS Air Mail
maandag 26-8-2019
Estée Lauder Lash Primer Plus
5 ml | 20,40

Product beschrijving Estée Lauder Lash Primer Plus

Het product Estée Lauder Lash Primer Plus benadrukt je uiterlijk en onderstreept de schoonheid van je ogen.

Kenmerken:

  • versterkt en voedt de wimpers
  • biedt grotere dichtheid

Hoe te gebruiken:
Gebruik volgens de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Kleur
Transparant
Waterproof
nee

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.