Estée Lauder DayWear

BB Crème SPF 35

Estée Lauder DayWear BB Crème SPF 35
Estée Lauder DayWear BB Crème SPF 35
Estée Lauder DayWear BB Crème SPF 35
Tint 02 Medium 30 ml
32,70

Code: EST0811 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 15-11-2018
Estée Lauder DayWear
Tint 02 Medium 30 ml | 32,70

Beschrijving van de cosmetica Estée Lauder DayWear

De BB-crème Estée Lauder DayWear DayWear hydrateert de huid, effent zijn kleurtoon en laat het gezicht natuurlijk mooi achter.

Kenmerken:

  • dient als een lichte make-up
  • geeft de huid de benodigde hydratering
  • biedt bescherming tegen zonstraling

Hoe te gebruiken:
Breng de BB-crème aan op de schone huid. Strijk gelijkmatig uit vanuit het midden van het gezicht naar buiten. Gebruik alleen of als basis onder de make-up.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
hydratatie, vitaliteit & verheldering

Over het merk Estée Lauder

Het cosmeticamerk Estée Lauder is vernoemd naar de oprichtster ervan, Estée Lauder (geb. Josephine Esther Mentzer). Interessant is, dat Estée met slechts vier producten begon die ze aanbood in de hotels van New York en in schoonheidssalons.

De filosofie van het bedrijf is simpel – elke vrouw kan er geweldig uitzien. Estée bedacht echter het principe dat niet alleen noodzakelijk is om de klanten te laten zien hoe ze mooi kunnen worden, maar ook hoe ze hun schoonheid kunnen behouden. Om deze reden wijdde ze zich veel aan de advisering en de training van consultantes. Het duurde niet lang voordat haar kleine bedrijf uitgroeide tot een wereldwijd concern, waarvan de producten nu verkrijgbaar zijn in meer dan 150 landen over de gehele wereld.

Parfums, mascara, make-up, crèmes en andere producten van Estée Lauder bevatten een aantal unieke en luxueuze ingrediënten. Estée Lauder ontdekte als 's werelds eerste het effect van glucosamine (dat dode huidcellen verwijdert) en kan bogen op enkele patenten.