Estée Lauder Blockbuster SetGift SetI. voor Vrouwen

Estée Lauder Blockbuster Set Gift Set  I. voor Vrouwen
Estée Lauder Blockbuster Set Gift Set  I. voor Vrouwen

Code: EST10651 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Advanced Night Repair Nachtserum 30 ml + Oog Make-up Remover 100 ml + Revitalizing Supreme+ Anti-Rimpel Crème 7 ml + Advanced Night Repair Nachtcrème 5 ml + Mascara 8 ml + palette 2 x 5,4 gr + 420 Rebellious Rose Lippenstift 3,5 gr + 130 Intense Nude Lippenstift 3,5 gr + 333 Persuasive Matterende Lippenstift 3,5 gr + Lipgloss 2,7 ml + toilettetas

Cadeautje voor jou
Koop voor meer dan 50 EUR en kies in je winkelmandje een perfect geschenk.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Kenmerken

Tint
veelkleurig
Huidtype
voor alle huidtypes
Soort mascara
voor volume
Effect
Hydratatie, Anti-ageing, Verheldering, Voedend
Set variant
Gift Set
Wanneer te gebruiken
dag, nacht

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.

Review Estée Lauder Blockbuster Set