Estee Lauder Beautiful

Eau de Parfum voor Vrouwen 75 ml

1×
Estee Lauder Beautiful Eau de Parfum voor Vrouwen  75 ml
Estee Lauder Beautiful Eau de Parfum voor Vrouwen  75 ml
Estee Lauder Beautiful Eau de Parfum voor Vrouwen  75 ml
75 ml
55,90

Code: EST0004 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-6-2018

Samenstelling

Basisnoten
Sandelhout, Vetiver
Hartnoten
Jasmijn, Sinaasappelboom bloesem, Ylang-Ylang
Topnoten
Goudsbloem, Lelie, Mandarijn, Roos, Tuberoos
Geursoort
Bloemig

Over het merk Estee Lauder

Het cosmeticamerk Estée Lauder is vernoemd naar de oprichtster ervan, Estée Lauder (geb. Josephine Esther Mentzer). Interessant is, dat Estée met slechts vier producten begon die ze aanbood in de hotels van New York en in schoonheidssalons.

De filosofie van het bedrijf is simpel – elke vrouw kan er geweldig uitzien. Estée bedacht echter het principe dat niet alleen noodzakelijk is om de klanten te laten zien hoe ze mooi kunnen worden, maar ook hoe ze hun schoonheid kunnen behouden. Om deze reden wijdde ze zich veel aan de advisering en de training van consultantes. Het duurde niet lang voordat haar kleine bedrijf uitgroeide tot een wereldwijd concern, waarvan de producten nu verkrijgbaar zijn in meer dan 150 landen over de gehele wereld.

Parfums, mascara, make-up, crèmes en andere producten van Estée Lauder bevatten een aantal unieke en luxueuze ingrediënten. Estée Lauder ontdekte als 's werelds eerste het effect van glucosamine (dat dode huidcellen verwijdert) en kan bogen op enkele patenten.

Beoordeling Estee Lauder Beautiful

Nieuwe recensie toevoegen

flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
4.0
1 beoordeling
1
flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk

Menu