Estée Lauder Advanced Night Repair

Hydraterende Masker voor Oogcontouren

Estée Lauder Advanced Night Repair Hydraterende Masker voor Oogcontouren
Estée Lauder Advanced Night Repair Hydraterende Masker voor Oogcontouren
Gratis verzending
59,00

Je bespaart 29%
4 st
41,60

Code: EST4212 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
maandag 26-8-2019
UPS Air Mail
maandag 26-8-2019
Estée Lauder Advanced Night Repair
4 st | 41,60

Product beschrijving Estée Lauder Advanced Night Repair

Het oogmasker Estée Lauder Advanced Night Repair zorgt perfect voor de hele oogcontour, verbetert de huidkwaliteit en geeft de huid vitaliteit terug.

Kenmerken:

  • hydrateert intensief
  • verwijdert de tekenen van stress en vermoeidheid
  • verheldert de omgeving van de ogen

Kenmerken

Effect
Hydratatie, Tegen donkere kringen, Verheldering, Verjongend, Voedend
Huidtype
rimpels en rijpe huid, voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.