EssenceHydrating Glow Lichte Multifunctionele Spray voor Gezicht, Lichaam en Haar

Essence Hydrating Glow Lichte Multifunctionele Spray  voor Gezicht, Lichaam en Haar
Essence Hydrating Glow Lichte Multifunctionele Spray  voor Gezicht, Lichaam en Haar
50 ml
3,30

Op voorraad | Code: ESS08813
1
PostNL
dinsdag 25-1-2022
Afhaallocaties
dinsdag 25-1-2022
UPS Air Mail
dinsdag 25-1-2022

Verfrissende huidspray Essence Hydrating Glow maakt je huid op elk moment van de dag wakker en geeft hem onmiddellijke verlichting.

Kenmerken:

  • hydrateert en versoepelt zacht
  • verfrist en verheldert
  • helpt uitdroging van de huid te voorkomen
  • ruikt aangenaam

Ingrediënten:

  • zonder alcohol

Hoe te gebruiken:
Spuit een gepaste hoeveelheid van het preparaat op je gezicht. Gebruik op elk moment van de dag.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen
Effect
Hydratatie, Verheldering

Je opmaken is een spel, een plezier en een vorm van zelfexpressie. Vergeet perfectie en laat je gaan. Het Duitse merk Essence vervaardigt speelse, kwaliteitsvolle make-up aan redelijke prijzen waarmee je de perfecte look tevoorschijn tovert – of je nu pas met make-up begint, nieuwe trends volgt of al je eigen, persoonlijke stijl gevonden hebt.

Meer dan 84% van alle producten van Essence Cosmetics wordt gemaakt in Europa. Kwaliteit en milieuvriendelijkheid zijn voor het merk een absolute prioriteit en daarom bevatten de cosmetica van Essence voornamelijk natuurlijke ingrediënten. Veel producten van Essence zijn vegan.

In de portfolio van het merk vind je al het nodige om je volledig op te maken – van primers over foundations tot highlighters. Hiernaast vormen ook mascara‘s, oogschaduwpaletten en blushes een belangrijk onderdeel van het merkaanbod. De populaire mascara Essence I Love Extreme geeft je wimpers maximaal volume, de oogschaduwpaletten Essence Love What You Do of Epic Sunset zijn perfect voor zowel subtiele make-up voor overdag als voor expressievere avondmake-up, en elke poeder van Essence zorgt voor langdurige fixatie.