eShave Orange Sandalwood

olie voor het scheren

eShave Orange Sandalwood olie voor het scheren
eShave Orange Sandalwood olie voor het scheren
59 ml
24,00

Code: ESH00063 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 22-8-2019
UPS Air Mail
woensdag 21-8-2019
eShave Orange Sandalwood
59 ml | 24,00

Product beschrijving eShave Orange Sandalwood

Het klassieke scheren wordt steeds populairder. Het product eShave Orange Sandalwood is een onmisbaar onderdeel van je cosmetica-uitrusting.

Kenmerken:

  • helpt voor soepel en nauwkeurig scheren

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruikshandleiding.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk eShave

Het merk eShave maakt het scheren makkelijker aan mannen over de hele wereld. eShave werd in 1996 opgericht door Danielle Malka, een ambitieuze zakenvrouw die tijdens haar bezoek aan Londen werd aangetrokken door het hoge niveau van lokale barbiers. Dit inspireerde haar om een unieke productlijn te creëren op basis van het traditionele concept van nat scheren dat is aangepast aan de wensen van de moderne man van de 21e eeuw. Het concept is opgebouwd op drie belangrijke stappen van een speciaal scheerprogramma dat ervoor zorgt dat elke man zich heel gemakkelijk kan scheren in het comfort van zijn eigen huis.

De scheerapparaten en scheerkwasten van eShave zijn gemaakt van de beste materialen en hun unieke ontwerp dient tegelijk als een uniek kunstwerk. De scheerschuim van eShave is geproduceerd van hoogwaardige grondstoffen en hebben een aangename geur en textuur. Alle eShave-scheerproducten zijn milieuvriendelijk, bevatten geen sulfaten, hebben een milieuvriendelijke verpakking en zijn ook geschikt voor veganisten.