Escentric Molecules Molecule 04

Eau de Toilette Unisex 100 ml

Escentric Molecules Molecule 04 Eau de Toilette Unisex 100 ml
Escentric Molecules Molecule 04 Eau de Toilette Unisex 100 ml
100 ml
73,00

Code: ECN0455 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 19-7-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 18-7-2019
Escentric Molecules Molecule 04
100 ml | 73,00

Beschrijving van het parfum Escentric Molecules Molecule 04

Escentric Molecules Molecule 04 uniseks Eau de Toilette is de perfecte geur voor alle onafhankelijke vrouwen en mannen die volgens hun eigen regels leven.

  • houtachtige geur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
Sandelhout
Geursoort
houtachtig

Over het merk Escentric Molecules

De parfums Escentric Molecules werden in 2006, toen ze voor het eerst op de markt kwamen, van de ene dag op de andere een absoluut wereldfenomeen. Hun succes ligt in de geheel unieke samenstelling die vaak is gebaseerd op de kracht van één enkele geur. Juist dit minimalisme maakt de geuren van Escentric Molecules erg ongebruikelijk.

Escentric Moleculen viert de parfumerie als de kunst van de chemie. Het aroma molecule Iso E Super, dat een sleutelingrediënt in deze nichesparfum is, werd al in 1973 in de laboratoria vervaardigd.

Het werd echter in de parfumerie veronachtzaamd, totdat de Berlijnse parfumeur Geza Schön het als eerste isoleerde. Hij creëerde twee geuren – Escentric Molecules Molecule 01 en Escentric Molecules Molecule 02 – die door dit zeer bijzondere geurelement met elkaar verbonden worden.

De nicheparfums Escentric Molecules hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor iedereen die dol is op extravagante en originele zaken. Hun frisse aroma tovert op elke huid een uniek verhaal.

Beoordeling Escentric Molecules Molecule 04

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!