Escentric MoleculesMolecule 03 Eau de Toilette Unisex

Escentric Molecules Molecule 03 Eau de Toilette Unisex
Escentric Molecules Molecule 03 Eau de Toilette Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
82,70

Je bespaart 5%
100 ml
78,00

Op voorraad | Code: ECN0049

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
donderdag 20-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 20-1-2022
UPS Air Mail
morgen al woensdag 19-1-2022

Als je fan bent van experimentele kunst en houtachtige geuren, gaat deze geurcompositie je vast bevallen. De eau de toilette Escentric Molecules Molecule 03 omvat de houtachtig-kruidige geur van vetiver in zijn zuiverste vorm.

  • zuivere en frisse, houtachtige geur
  • gebaseerd op één geurbestanddeel
  • geschikt voor elke gelegenheid  

Samenstelling van de geur
De geur Molecule 03 bevat maar één geurbestanddeel, namelijk vetiverylacetaat. Deze aromamolecule gewonnen uit het Indische gras vetiver is het meest opvallende bestanddeel van de geur van vetiver. In tegenstelling tot de natuurlijke olie is het aroma ervan subtieler en zuiverder. Hij doet denken aan citrus, de groene geur van gras, en droog hout.

Verhaal van de geur
De onbevreesde parfumeur Geza Schoen schonk in deze geur het leven aan de mysterieuze molecule vetiverylacetaat. Naar zijn zeggen ruikt hij hetzelfde als natuurlijke vetiver, maar verfijnder, en bovendien treedt dankzij het chemische proces bij de productie de grapefruitachtige toon meer op de voorgrond, die in natuurlijke vetiver bijna niet merkbaar is.  

Samenstelling

Samenstelling
Vetiver
Geursoort
overige

De parfums Escentric Molecules werden in 2006, toen ze voor het eerst op de markt kwamen, van de ene dag op de andere een absoluut wereldfenomeen. Hun succes ligt in de geheel unieke samenstelling die vaak is gebaseerd op de kracht van één enkele geur. Juist dit minimalisme maakt de geuren van Escentric Molecules erg ongebruikelijk.

Escentric Moleculen viert de parfumerie als de kunst van de chemie. Het aroma molecule Iso E Super, dat een sleutelingrediënt in deze nichesparfum is, werd al in 1973 in de laboratoria vervaardigd.

Het werd echter in de parfumerie veronachtzaamd, totdat de Berlijnse parfumeur Geza Schön het als eerste isoleerde. Hij creëerde twee geuren – Escentric Molecules Molecule 01 en Escentric Molecules Molecule 02 – die door dit zeer bijzondere geurelement met elkaar verbonden worden.

De nicheparfums Escentric Molecules hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor iedereen die dol is op extravagante en originele zaken. Hun frisse aroma tovert op elke huid een uniek verhaal.