Escentric MoleculesMolecule 02 Eau de Toilette Unisex

2×
Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette Unisex
Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette Unisex
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
120,00

Je bespaart 43%
100 ml
67,50

Code: ECN0051 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
Cadeautje voor jou
Gratis verzending op bestellingen boven de € 30.
PostNL
donderdag 30-9-2021
Afhaallocaties
donderdag 30-9-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 29-9-2021

Beschrijving Escentric Molecules Molecule 02
Samenstelling

Heb je genoeg van de klassieke geuren waarvan je zeker kan zijn dat je in de loop van de dag verschillende mensen ontmoet met dezelfde parfum op? Originele niche parfums bieden een prima oplossing voor iedereen die graag nieuwe dingen uitprobeert. De uniseks eau de toilette Escentric Molecules Molecule 02 betovert je met oriëntaalse noten die je dag een beetje pit geven.

  • uniseks geur voor vrouwen en mannen
  • voor iedereen die van originaliteit houdt
  • munt uit met zijn grote bestendigheid

Samenstelling
De geur Molecule 02 hult je in een heel fijn, fluwelen, verwarmend, niet-opdringerig en aangenaam zoet aroma. De uitzonderlijkheid van de eau de toilette steunt op ambroxaan, de best ruikende component van amber, één van de oudste geuringrediënten.

Het verhaal van de geur
Molecule 02 is een ambroxaangeur voor vrouwen en mannen van het Duitse merk van niche parfums Escentric Molecules. Dat werd in 2006 opgericht door de Berlijnse parfumontwerper Geza Schoen, die besloot om op een provocatieve manier te reageren op de wijze waarop parfums tegenwoordig vervaardigd worden.

Samenstelling

Samenstelling
Ambroxan
Geursoort
oriëntaalse

Wij schreven over Escentric Molecules Molecule 02
Artikelen

Over het merk Escentric Molecules

De parfums Escentric Molecules werden in 2006, toen ze voor het eerst op de markt kwamen, van de ene dag op de andere een absoluut wereldfenomeen. Hun succes ligt in de geheel unieke samenstelling die vaak is gebaseerd op de kracht van één enkele geur. Juist dit minimalisme maakt de geuren van Escentric Molecules erg ongebruikelijk.

Escentric Moleculen viert de parfumerie als de kunst van de chemie. Het aroma molecule Iso E Super, dat een sleutelingrediënt in deze nichesparfum is, werd al in 1973 in de laboratoria vervaardigd.

Het werd echter in de parfumerie veronachtzaamd, totdat de Berlijnse parfumeur Geza Schön het als eerste isoleerde. Hij creëerde twee geuren – Escentric Molecules Molecule 01 en Escentric Molecules Molecule 02 – die door dit zeer bijzondere geurelement met elkaar verbonden worden.

De nicheparfums Escentric Molecules hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor iedereen die dol is op extravagante en originele zaken. Hun frisse aroma tovert op elke huid een uniek verhaal.

Review Escentric Molecules Molecule 022