Escentric MoleculesMolecule 01 + Iris Eau de Toilette Unisex

Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette Unisex
Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
157,40

Je bespaart 35%
100 ml
101,90

Op voorraad | Code: ECN01237
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-12-2021

Ontdek een geur die in geen enkel vakje past, maar wel meesterlijk de persoonlijkheid van degene die hem draagt onderstreept. De uniseks eau de toilette Escentric Molecules Molecule 01 + Iris is de ideale geur om je originaliteit te laten uitblinken.

  • originele geur voor een originele persoonlijkheid
  • voor vrouwen en mannen

Samenstelling

Samenstelling
Iso E Super , Orriswortel
Geursoort
houtachtig, muskus

De parfums Escentric Molecules werden in 2006, toen ze voor het eerst op de markt kwamen, van de ene dag op de andere een absoluut wereldfenomeen. Hun succes ligt in de geheel unieke samenstelling die vaak is gebaseerd op de kracht van één enkele geur. Juist dit minimalisme maakt de geuren van Escentric Molecules erg ongebruikelijk.

Escentric Moleculen viert de parfumerie als de kunst van de chemie. Het aroma molecule Iso E Super, dat een sleutelingrediënt in deze nichesparfum is, werd al in 1973 in de laboratoria vervaardigd.

Het werd echter in de parfumerie veronachtzaamd, totdat de Berlijnse parfumeur Geza Schön het als eerste isoleerde. Hij creëerde twee geuren – Escentric Molecules Molecule 01 en Escentric Molecules Molecule 02 – die door dit zeer bijzondere geurelement met elkaar verbonden worden.

De nicheparfums Escentric Molecules hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor iedereen die dol is op extravagante en originele zaken. Hun frisse aroma tovert op elke huid een uniek verhaal.