Escentric MoleculesMolecule 01 Eau de Toilette Unisex Refill

22×
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Unisex Refill
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Unisex Refill
Aanbevolen detailhandelsprijs
49,90

Je bespaart 17%
30 ml
41,30

Op voorraad | Code: ECN0114
1
PostNL
donderdag 20-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 20-1-2022
UPS Air Mail
morgen al woensdag 19-1-2022

Als je nieuwsgierig bent en openstaat voor experimenten, dan mag je de eau de toilette Escentric Molecules Molecule 01 zeker niet missen. De geurcompositie spreekt vast en zeker alle liefhebbers en liefhebsters van houtachtige geuren aan die graag wat verder kijken dan de massa en daarom niet bang zijn om iets unieks te proberen.

  • houtachtige muskusgeur voor zowel vrouwen als mannen  
  • voor liefhebbers van originaliteit en nieuwe vondsten
  • geschikt om het hele jaar te dragen, zowel overdag als ‘s avonds

Samenstelling van de geur
De uitzonderlijkheid van de parfums van het merk Escentric Molecules ligt vooral in het feit dat ze altijd in een duo ontstaan, waarbij één van de geuren een synthese is van verschillende ingrediënten (zoals de meeste mensen het concept parfum begrijpen) en de tweede een ode is aan één noot (aromatische molecule) die het karakter van deze synthese bepaalt. In het geval van Escentric Molecules Molecule 01 gaat het om de stof “Iso E Super” met een zachte, houtachtige geur en unieke eigenschappen die parfums diepgang en een fluwelen gloed geven.

Iso E Super® is de naam van een gepatenteerde, chemische aromatische stof. Escentric Molecules Molecule 01 bestaat alleen uit dit ene ingrediënt. De drager van Molecule 01 ruikt een aangename, fluwelen, houtachtige noot en de geur van deze unieke eau de toilette geeft hem of haar een aantrekkelijke uitstraling die uitzonderlijk sterk werkt op eender wie uit de omgeving. De ontwerper van de geur zelf, Geza Schoen, zei dat Escentric Molecules Molecule 01 bijna het effect heeft van een feromoon.

Het verhaal van de geur
Het Duitse merk van niche parfums Escentric Molecules werd opgericht in 2006. Geza Schoen besloot om met een concept op de markt te komen dat op een uitdagende wijze reageert op de manier waarop parfums tegenwoordig gemaakt en verkocht worden. Zijn idee was een demystificatie van het hele proces. Elk van de parfums van het merk Escentric Molecules is ronduit ongewoon en provocatief.

Volledige samenstelling

7-ACETYL, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8-OCTAHYDRO-1, 1, 6, 7-TETRAMETHYL NAPHTHALENE De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Samenstelling
Iso E Super
Geursoort
houtachtig

De parfums Escentric Molecules werden in 2006, toen ze voor het eerst op de markt kwamen, van de ene dag op de andere een absoluut wereldfenomeen. Hun succes ligt in de geheel unieke samenstelling die vaak is gebaseerd op de kracht van één enkele geur. Juist dit minimalisme maakt de geuren van Escentric Molecules erg ongebruikelijk.

Escentric Moleculen viert de parfumerie als de kunst van de chemie. Het aroma molecule Iso E Super, dat een sleutelingrediënt in deze nichesparfum is, werd al in 1973 in de laboratoria vervaardigd.

Het werd echter in de parfumerie veronachtzaamd, totdat de Berlijnse parfumeur Geza Schön het als eerste isoleerde. Hij creëerde twee geuren – Escentric Molecules Molecule 01 en Escentric Molecules Molecule 02 – die door dit zeer bijzondere geurelement met elkaar verbonden worden.

De nicheparfums Escentric Molecules hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor iedereen die dol is op extravagante en originele zaken. Hun frisse aroma tovert op elke huid een uniek verhaal.