Escentric Molecules Molecule 01

Eau de Toilette Unisex 100 ml

Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Unisex 100 ml
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Unisex 100 ml
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Unisex 100 ml
Actie
100 ml
92,00

Code: ECN0052 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 23-7-2018
Cadeautje voor jou
10% KORTING op de premium niche lijnen van Tom Ford, Escentric Molecules, Acqua di Parma en Alexandre.J. Gebruik de promo code 4niche10nl. Aanbieding is geldig tot en met 20 juli en is niet van toepassing op artikelen in de uitverkoop of sale.

Samenstelling

Samenstelling
Iso E Super
Geursoort
houtachtig

Over het merk Escentric Molecules

Parfums van het merk Escentric Molecules werden bijna van de ene dag op de andere een fenomeen van de absolute wereldtop. Het succes van deze parfums ligt in een geheel unieke samenstelling, waarvan een enkel geurakkoord de kracht is. Het originele aroma van de parfums van Escentric Molecules krijgen je volledig in hun ban en ke zult het steeds om je heen willen hebben! De luxueuze geur Escentric Molecules behoort tot de zogenaamde groep van de niche parfums en verwierven vanaf 2006, toen ze voor het eerst op de markt gebracht werden, een grote schare fans.

Het Duitse merk Escentric Molecules wed opgericht door de Berlijnse parfumeur Geza Schoen, die besloot om de parfummarkt te betreden met iets speciaals en ongewoons. Dankzij de unieke samenstelling zijn de parfums Escentric Molecules ongewoon en provocatief. De parfums van Escentric Molecules hebben een zeer lange levensduur en zijn geschapen voor diegenen die op zoek zijn naar originele zaken.

 

Menu