Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette Unisex

3×
Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette Unisex
Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette Unisex
100 ml
81,00

Code: ECN0050 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Escentric Molecules Escentric 01
Samenstelling

Maak kennis met de essence van originaliteit en inventiviteit. De uniseks eau de toilette Escentric Molecules Escentric 01 lift het tipje van de sluier van de parfumkunst en behaagt gegarandeerd alle liefhebbers en -hebsters van houtachtige geuren, die graag verder kijken dan de anderen en nieuwe, unieke dingen uitproberen.

  • uniseks geur voor vrouwen en mannen
  • bloemig-houtachtige geurcompositie
  • geschikt om dagelijks te dragen het hele jaar lang

Samenstelling van de geur
Het hoofdingrediënt is Iso E Super®, een aromatische molecule die opvalt met zijn zachte, houtachtige noten en dankzij zijn mysterieuze diepte de hele geurcompositie een fluwelen nuance geeft. Ook de bloemakkoorden van iris, sappige citroen uit Amalfi en licht pikante roze peper spelen een belangrijke rol. In plaats van op een traditionele piramidale compositie, is Escentric 01 eerder gericht op een bestendige basisnoot gebouwd op verwarmende muskus en houtachtige noten.

Het verhaal van de geur
Escentric 01 is een houtachtige, bloemige muskusgeur voor vrouwen en mannen van het Duitse merk van niche parfums Escentric Molecules, dat werd opgericht in 2006 als uitdaging voor de traditionele parfumkunst. De Berlijnse parfumontwerper Geza Schoen besloot om met een concept op de markt te komen dat op een uitdagende wijze reageert op de manier waarop parfums tegenwoordig gemaakt en verkocht worden. Zijn idee was een demystificatie van het hele proces. Daarom is elk van de parfums van het merk Escentric Molecules ronduit ongewoon en provocatief.

Samenstelling

Samenstelling
Iris, Iso E Super , Roze Peper
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Escentric Molecules

De parfums Escentric Molecules werden in 2006, toen ze voor het eerst op de markt kwamen, van de ene dag op de andere een absoluut wereldfenomeen. Hun succes ligt in de geheel unieke samenstelling die vaak is gebaseerd op de kracht van één enkele geur. Juist dit minimalisme maakt de geuren van Escentric Molecules erg ongebruikelijk.

Escentric Moleculen viert de parfumerie als de kunst van de chemie. Het aroma molecule Iso E Super, dat een sleutelingrediënt in deze nichesparfum is, werd al in 1973 in de laboratoria vervaardigd.

Het werd echter in de parfumerie veronachtzaamd, totdat de Berlijnse parfumeur Geza Schön het als eerste isoleerde. Hij creëerde twee geuren – Escentric Molecules Molecule 01 en Escentric Molecules Molecule 02 – die door dit zeer bijzondere geurelement met elkaar verbonden worden.

De nicheparfums Escentric Molecules hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor iedereen die dol is op extravagante en originele zaken. Hun frisse aroma tovert op elke huid een uniek verhaal.

Review Escentric Molecules Escentric 013