Escentric Molecules Escentric 01

Douchegel Unisex 200 ml

Escentric Molecules Escentric 01 Douchegel Unisex 200 ml
Escentric Molecules Escentric 01 Douchegel Unisex 200 ml
Escentric Molecules Escentric 01 Douchegel Unisex 200 ml
Douchegel Unisex 200 ml
26,40

Code: ECN0122 | Meer dan 20 st. in voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

st
GLS
woensdag 20-2-2019
Escentric Molecules Escentric 01
Douchegel Unisex 200 ml | 26,40

Beschrijving van het parfum Escentric Molecules Escentric 01

Het douchegel Escentric Molecules Escentric 01 is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Escentric Molecules

De parfums Escentric Molecules werden in 2006, toen ze voor het eerst op de markt kwamen, van de ene dag op de andere een absoluut wereldfenomeen. Hun succes ligt in de geheel unieke samenstelling die vaak is gebaseerd op de kracht van één enkele geur. Juist dit minimalisme maakt de geuren van Escentric Molecules erg ongebruikelijk.

Escentric Moleculen viert de parfumerie als de kunst van de chemie. Het aroma molecule Iso E Super, dat een sleutelingrediënt in deze nichesparfum is, werd al in 1973 in de laboratoria vervaardigd.

Het werd echter in de parfumerie veronachtzaamd, totdat de Berlijnse parfumeur Geza Schön het als eerste isoleerde. Hij creëerde twee geuren – Escentric Molecules Molecule 01 en Escentric Molecules Molecule 02 – die door dit zeer bijzondere geurelement met elkaar verbonden worden.

De nicheparfums Escentric Molecules hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor iedereen die dol is op extravagante en originele zaken. Hun frisse aroma tovert op elke huid een uniek verhaal.

Beoordeling Escentric Molecules Escentric 01

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!