EscadaSummer Festival Eau de Toilette voor Vrouwen

Escada Summer Festival Eau de Toilette voor Vrouwen
Escada Summer Festival Eau de Toilette voor Vrouwen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: ESC01741

De sfeer van het zomerfestival Coachella verborgen in een flacon.

De absolute top! Dat is de eau de toilette voor vrouwen Escada Summer Festival, net als het niet te evenaren zomerfestival Coachella, dat de inspiratie vormde voor het ontstaan van de geur. Alle belevenissen en emoties die het grootste muziekevent van het jaar met zich meebrengt werden in deze geur gestoken, zodat jij ervan kunt genieten wanneer je maar wil.

  • fruitig-bloemige geur, ideaal voor zomerdagen
  • limited edition voor het jaar 2021
  • volmaakte geur voor jonge meisjes en vrouwen

Samenstelling van de geur
De topnoten voeren je mee naar een cocktailbar met tonen van kersenbloesem met een verfrissende ondertoon van een ijsblokje. Daarna bloeit de frisse geur van mandarijn open, samen met heerlijk zoete, bedwelmende jasmijn. De compositie krijgt een portie sensualiteit van het zuivere, kruidige sandelhout dat tijdens de finish op de voorgrond treedt.

Verhaal van de geur
Zonovergoten California, dans, blote voeten in het gras, cocktails, vrienden, sterren uit de muziekwereld, influencers, een nacht vol vuurwerk – dat alles hangt onlosmakelijk samen met het Amerikaanse muziekfestival Coachella, en vanaf nu hoort ook de geur Escada Summer Festival in dat rijtje thuis.

De flacon is versierd met een tekening van lippen die verwijzen naar de extravagante make-up die bezoekers van het festival vaak dragen. De geur is op maat gemaakt van generatie Z en millenials die houden van een zomer met vrienden en festivals.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kersenbloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Echte Arabische Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
bloemig, houtachtig

Escada is een van de magische begrippen in de wereld van mode en parfums. Deze naam representeert ingetogen luxe, strenge kwaliteitsnormen en een efficiënte combinatie van een degelijke basis en de nieuwste trends. Het merk Escada is momenteel actief in 60 landen ter wereld en het portfolio omvat damesmode, handtassen, schoenen, zonnebrillen en natuurlijk parfums.

Het fenomeen met de naam Escada werd geboren in 1978 in München en aan het begin ervan stonden de echtgenoten Margaretha en Wolfgang Ley. Het bedrijf is vernoemd naar een kampioen onder de renpaarden. Escada positioneerde zich onmiddellijk in de positie van een gezond en fanatiek bedrijf dat al snel bekendheid verwierf.

Het eerste parfum van Escada werd geïntroduceerd in 1990 en in 1993 begon de traditie van seizoensgebonden geuren die zo typisch voor dit merk zijn geworden. Elk jaar brengt Escada een speciale zomerse limited edition uit en verrijkt zo met succes de parfumeursmarkt met sprankelende frisse actuele parfums voor alle vrouwen die houden van het leven en van elk moment willen genieten.