Escada Fiesta Carioca

Gift Set I.

Escada Fiesta Carioca Gift Set  I.
Escada Fiesta Carioca Gift Set  I.
Escada Fiesta Carioca Gift Set  I.
Eau de Toilette 30 ml + Cosmetica tas

Code: ESC1053 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Escada Fiesta Carioca
Eau de Toilette 30 ml + Cosmetica tas

Samenstelling

Set variant
Gift Set

Over het merk Escada

Escada is een van de magische begrippen in de wereld van mode en parfums. Deze naam representeert ingetogen luxe, strenge kwaliteitsnormen en een efficiënte combinatie van een degelijke basis en de nieuwste trends. Het merk Escada is momenteel actief in 60 landen ter wereld en het portfolio omvat damesmode, handtassen, schoenen, zonnebrillen en natuurlijk parfums.

Het fenomeen met de naam Escada werd geboren in 1978 in München en aan het begin ervan stonden de echtgenoten Margaretha en Wolfgang Ley. Het bedrijf is vernoemd naar een kampioen onder de renpaarden. Escada positioneerde zich onmiddellijk in de positie van een gezond en fanatiek bedrijf dat al snel bekendheid verwierf.

Het eerste parfum van Escada werd geïntroduceerd in 1990 en in 1993 begon de traditie van seizoensgebonden geuren die zo typisch voor dit merk zijn geworden. Elk jaar brengt Escada een speciale zomerse limited edition uit en verrijkt zo met succes de parfumeursmarkt met sprankelende frisse actuele parfums voor alle vrouwen die houden van het leven en van elk moment willen genieten.

Beoordeling Escada Fiesta Carioca

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!