Escada Celebrate N.O.W. Eau de Parfum voor Vrouwen

Escada Celebrate N.O.W. Eau de Parfum voor Vrouwen
Escada Celebrate N.O.W. Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
79,00

Je bespaart 67%
80 ml
25,83

Code: ESC1056 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 28-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 28-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 29-1-2021

Beschrijving van het parfum Escada Celebrate N.O.W.
Samenstelling

Ervaar een explosie van vreugde en optimisme met de eau de parfum Escada Celebrate N.O.W. die de vrouwelijke natuur, spontaniteit en geloof in een betere toekomst viert.

  • een oosterse bloemengeur
  • voor optimistische vrouwen
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
De boventonen van de eau de parfum bestaan uit de essentie van energieke gember, waarvan het doordringende aroma perfect samengaat met de tedere tonen van bloeiende magnolia die verborgen zijn in het hart van de geur. De spannende finale betovert u met zoete kaneel, delicate vanille en speelse tonkabonen. Deze perfect uitgebalanceerde en tegelijkertijd adembenemende geurcompositie wordt uw favoriete metgezel.

Het verhaal van de geur
Escada Celebrate N.O.W. is het symbool van een optimistische benadering van het leven en het genieten van kleinigheden. Deze damesgeur is in 2017 geïntroduceerd.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gember
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Magnolia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Kaneel , Tonkaboon
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Escada

Escada is een van de magische begrippen in de wereld van mode en parfums. Deze naam representeert ingetogen luxe, strenge kwaliteitsnormen en een efficiënte combinatie van een degelijke basis en de nieuwste trends. Het merk Escada is momenteel actief in 60 landen ter wereld en het portfolio omvat damesmode, handtassen, schoenen, zonnebrillen en natuurlijk parfums.

Het fenomeen met de naam Escada werd geboren in 1978 in München en aan het begin ervan stonden de echtgenoten Margaretha en Wolfgang Ley. Het bedrijf is vernoemd naar een kampioen onder de renpaarden. Escada positioneerde zich onmiddellijk in de positie van een gezond en fanatiek bedrijf dat al snel bekendheid verwierf.

Het eerste parfum van Escada werd geïntroduceerd in 1990 en in 1993 begon de traditie van seizoensgebonden geuren die zo typisch voor dit merk zijn geworden. Elk jaar brengt Escada een speciale zomerse limited edition uit en verrijkt zo met succes de parfumeursmarkt met sprankelende frisse actuele parfums voor alle vrouwen die houden van het leven en van elk moment willen genieten.

Review Escada Celebrate N.O.W.