Escada Celebrate Life Eau de Parfum voor Vrouwen

Escada Celebrate Life Eau de Parfum voor Vrouwen
Escada Celebrate Life Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
44,44

Je bespaart 59%
30 ml
18,20

Code: ESC01500 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 22-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Escada Celebrate Life
Samenstelling

Het eau de parfum voor vrouwen Escada Celebrate Life tovert een lach op je gezicht. Het doet eraan herinneren, dat geluk in kleine dingen en onverwachte ogenblikken is gelegen.

  • zoete en fruitige bloemengeur
  • voor de optimistische vrouw
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
Je wordt allereerst verblind door de fruitige geur van de delicate peer, de lychee en de sappige sinaasappel. Na korte tijd worden daar de elegante akkoorden van het hart aan toegevoegd, bestaande uit rozenblaadjes en oranjebloesem, vervolmaakt door amber. De basis van de compositie bestaat uit een zoete oriëntaalse combinatie van vanille, ambroxaan en muskus.

Het verhaal van de geur
Beleef oprecht plezier aan Escada Celebrate Life! Deze bijzonder vrouwelijke en optimistische geur uit 2018 sluit door de samenstelling en de flacon ervan aan op het populaire eau de parfum Celebrate N.O.W. uit 2017.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peer , Lychee , Bittere Sinaasappel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Sinaasappelbloesem , Amber
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus , Ambroxan
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Escada

Escada is een van de magische begrippen in de wereld van mode en parfums. Deze naam representeert ingetogen luxe, strenge kwaliteitsnormen en een efficiënte combinatie van een degelijke basis en de nieuwste trends. Het merk Escada is momenteel actief in 60 landen ter wereld en het portfolio omvat damesmode, handtassen, schoenen, zonnebrillen en natuurlijk parfums.

Het fenomeen met de naam Escada werd geboren in 1978 in München en aan het begin ervan stonden de echtgenoten Margaretha en Wolfgang Ley. Het bedrijf is vernoemd naar een kampioen onder de renpaarden. Escada positioneerde zich onmiddellijk in de positie van een gezond en fanatiek bedrijf dat al snel bekendheid verwierf.

Het eerste parfum van Escada werd geïntroduceerd in 1990 en in 1993 begon de traditie van seizoensgebonden geuren die zo typisch voor dit merk zijn geworden. Elk jaar brengt Escada een speciale zomerse limited edition uit en verrijkt zo met succes de parfumeursmarkt met sprankelende frisse actuele parfums voor alle vrouwen die houden van het leven en van elk moment willen genieten.

Review Escada Celebrate Life