Escada Candy Love Eau de Toilette voor Vrouwen

Escada Candy Love Eau de Toilette voor Vrouwen
Escada Candy Love Eau de Toilette voor Vrouwen
50 ml
35,50

Code: ESC01723 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Escada Candy Love
Samenstelling

Suikerspin, reuzenrad, wind in je haar... De eau de toilette voor vrouwen Escada Crazy Love bevat alles wat je tijdens een middag met je vrienden in het pretpark kunt meemaken. Voor je zintuigen is dit een stop bij een kraampje met de zoetste snoepjes die je niet kunt weerstaan.

  • fruitige gourmand-geur voor alle jonge vrouwen die graag plezier hebben
  • de eerste Escada-geur gelanceerd als Winter Limited Edition
  • in een schattig flesje dat ook nog eens een perfect cadeau kan worden

Samenstelling van de geur
De geur laat je in het begin denken aan de heerlijke smaak van een appel in suiker. De zoete topnoten worden licht aangevuld met de tonen van mandarijn en peer. Daarna ontwikkelt zich roos in combinatie met kaneel en framboos. De tonen van vanilleslagroom die je humeur lang zullen verbeteren brengen deze eau de toilette tot perfectie.

Het verhaal van de geur
Het aanbod van snoep op de kermis of in pretparken is eindeloos, maar het zoetste wat je met je vriendinnen kan meemaken zijn de momenten van het samenzijn. Met dit idee is in 2020 de Escada Crazy Love gelanceerd die de mijlpaal in het aanbod van dit merk is.

Vanaf de eerste limited edition van Escada in 1993 ging het tot nu toe altijd uitsluitend om zomerse geuren. Escada Crazy Love breekt deze regel en is in 2020 geïntroduceerd als de eerste wintergeur. Het flesje is versierd met een hart, zo typisch voor het merk Escada. Het is een pronkstuk voor je badkamer maar ook op Instagram.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peer , Appel , Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kaneel , Roos , Framboos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Slagroom , Vanille
Geursoort
fruitig

Over het merk Escada

Escada is een van de magische begrippen in de wereld van mode en parfums. Deze naam representeert ingetogen luxe, strenge kwaliteitsnormen en een efficiënte combinatie van een degelijke basis en de nieuwste trends. Het merk Escada is momenteel actief in 60 landen ter wereld en het portfolio omvat damesmode, handtassen, schoenen, zonnebrillen en natuurlijk parfums.

Het fenomeen met de naam Escada werd geboren in 1978 in München en aan het begin ervan stonden de echtgenoten Margaretha en Wolfgang Ley. Het bedrijf is vernoemd naar een kampioen onder de renpaarden. Escada positioneerde zich onmiddellijk in de positie van een gezond en fanatiek bedrijf dat al snel bekendheid verwierf.

Het eerste parfum van Escada werd geïntroduceerd in 1990 en in 1993 begon de traditie van seizoensgebonden geuren die zo typisch voor dit merk zijn geworden. Elk jaar brengt Escada een speciale zomerse limited edition uit en verrijkt zo met succes de parfumeursmarkt met sprankelende frisse actuele parfums voor alle vrouwen die houden van het leven en van elk moment willen genieten.

Review Escada Candy Love