Escada Agua del Sol

Bodylotion voor Vrouwen 150 ml

Escada Agua del Sol Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
Escada Agua del Sol Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
Escada Agua del Sol Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
Uitverkoop
150 ml
13,40

Code: ESC1045 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 30-4-2019
Escada Agua del Sol
150 ml | 13,40

Beschrijving van het parfum Escada Agua del Sol

De bodymilk Escada Agua del Sol is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Escada

Escada is een van de magische begrippen in de wereld van mode en parfums. Deze naam representeert ingetogen luxe, strenge kwaliteitsnormen en een efficiënte combinatie van een degelijke basis en de nieuwste trends. Het merk Escada is momenteel actief in 60 landen ter wereld en het portfolio omvat damesmode, handtassen, schoenen, zonnebrillen en natuurlijk parfums.

Het fenomeen met de naam Escada werd geboren in 1978 in München en aan het begin ervan stonden de echtgenoten Margaretha en Wolfgang Ley. Het bedrijf is vernoemd naar een kampioen onder de renpaarden. Escada positioneerde zich onmiddellijk in de positie van een gezond en fanatiek bedrijf dat al snel bekendheid verwierf.

Het eerste parfum van Escada werd geïntroduceerd in 1990 en in 1993 begon de traditie van seizoensgebonden geuren die zo typisch voor dit merk zijn geworden. Elk jaar brengt Escada een speciale zomerse limited edition uit en verrijkt zo met succes de parfumeursmarkt met sprankelende frisse actuele parfums voor alle vrouwen die houden van het leven en van elk moment willen genieten.

Beoordeling Escada Agua del Sol

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!