Ermenegildo ZegnaFlorentine Iris Eau de Parfum voor Mannen

Ermenegildo Zegna Florentine Iris Eau de Parfum voor Mannen
Ermenegildo Zegna Florentine Iris Eau de Parfum voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
235,00

Je bespaart 10%
100 ml
211,50

Op voorraad | Code: ERM00525
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Zelfs een sterke mannelijke geur kan geraffineerd zijn. Ermenegildo Zegna Florentine Iris heren eau de parfum zal je hiervan overtuigen met zijn lichte, frisse en onmiskenbare samenstelling. Het is gebaseerd op het unieke aroma van iris, dat samen met andere ingrediënten een ideale geur vormt om dagelijks te dragen. Wikkel jezelf in een tijdloos aroma waarmee je nooit fout zult gaan.

  • bloemig aroma
  • geraffineerde frisheid benadrukt de mannelijkheid van de drager
  • moderne geur voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
Het eau de parfum is gebaseerd op het onmiskenbare aroma van iris, dat de hele geurcompositie domineert. De moderne toets wordt gegeven door de kenmerkende muskus met noten van charmant viooltje. Bergamot vermengd met een druppel jasmijn brengt een verfijnde frisheid die de mannelijkheid en kracht van de drager versterkt.

Verhaal van de geur
Ermenegildo Zegna Florentine Iris werd in 2012 gecreëerd door de parfumeurs Pierre Negrin, Frank Voelkl, Harry Fremont en Jacques Cavallier. Mannelijke kracht en raffinement komen niet alleen tot uiting in de samenstelling van de geur, maar ook in het ontwerp van de flacon. Hij is gemaakt van luxueus gerookt glas met een klassieke zwarte magnetische dop en een koningspaarse basis voor het gouden logo.

Samenstelling

Samenstelling
Jasmijn , Muskus , Viooltje , Calabrian Bergamot, Iris
Geursoort
bloemig