Ga naar hoofdcontent

Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna

Het Italiaanse modehuis Ermenegildo Zegna, dat de naam draagt van zijn oprichter, werd vooral bekend om zijn chique maatpakken gemaakt van de meest kwaliteitsvolle stoffen.

Het verhaal van het merk ving aan in het Italiaanse Trivero in 1910. Achter de oprichting stond Ermenegildo Zegna, die droomde van een bedrijf dat de mooiste stoffen ter wereld zou vervaardigen. Kwaliteit stond voor hem steeds op de eerste plaats en hij ging steeds prat op goede zorg van zijn werknemers en van het milieu, waar ook zijn nakomelingen zich nog steeds aan houden. In 1980 werd in Parijs de eerste Ermenegildo Zegna boetiek geopend, waarna Londen en Milaan volgden. Vandaag heeft dit Italiaanse merk wereldwijd meer dan 500 winkels.

De eerste Ermenegildo Zegna parfum zag het levenslicht in 1992. Vandaag heeft Ermenegildo Zegna tientallen mannengeuren op zijn palmares. Probeer bijvoorbeeld eens de eau de toilette Ermenegildo Zegna Uomo, die aromatische en houtachtige tonen verbergt, de onmiskenbare oudh parfum Ermenegildo Zegna Indonesian Oud, of de Ermenegildo Zegna aftershave.

volledige text text verbergen