Erborian Charcoal

Detox Reinigingsolie

Erborian Charcoal Detox Reinigingsolie
190 ml
27,50

Code: ERB00458 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 24-5-2019
Erborian Charcoal
190 ml | 27,50

Beschrijving van de cosmetica Erborian Charcoal

De reinigingsemulsie Erborian Charcoal verwijdert effectief de make-up en het dagelijkse vuil.

Kenmerken:

  • reinigt en schminkt grondig af
  • versoepelt en verzacht
  • verwijdert waterbestendige make-up

Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid emulsie aan op het cosmetische wattenstaafje en verwijder voorzichtig de make-up en ander vuil.

Kenmerken

Consistentie
olie
Effect
Detox
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Erborian

De cosmetica van Erborian herbergt het Aziatische geheim van een mooie huid. Het merk, dat met de naam ("Herbs of the Orient") naar de plantaardige oorsprong van zijn producten verwijst, ontstond uit de ontmoeting van twee vrouwen met een passie voor schoonheid. De Koreaanse wetenschapster Hojung Lee en de reizigster Katalin Berenyi, op zoek naar de geheimen van de charme in verschillende landen, bundelden hun krachten in een poging om vrouwen over de hele wereld de beste zorg te verlenen.

Het merk Erborian combineert onderzoek met de nieuwste technologieën en eeuwenlang beproefde recepten voor schoonheid die gebruikt werden door de Koreaanse vrouwen. De artikelen van Erborian zijn combinaties van kruidenextracten en natuurlijke ingrediënten die een grote efficiency en zichtbare resultaten garanderen.

Het merk Erborian is synoniem met natuurlijke schoonheid en een gezonde uitstraling. Uw huid zal heerlijk glad zijn en stralend gezond zijn.