Emanuel UngaroPower Eau de Toilette voor Mannen

Emanuel Ungaro Power Eau de Toilette voor Mannen
Emanuel Ungaro Power Eau de Toilette voor Mannen
30 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: EMA00445

Hoe verleidelijk de geur van de Oriënt kan zijn, ontdek je met de eau de toilette voor mannen Emanuel Ungaro Power . De geheimzinnigheid en het vleugje mysterie dat hij uitstraalt, wekt de nieuwsgierigheid van iedereen in je omgeving op.

  • kruidige geur
  • munt uit op mannen die niet bang zijn om zichzelf te zijn
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Geursoort
oriëntaalse, specerijen

Emanuel Ungaro werd beroemd als Frans modeontwerper met een moedige en provocerende stijl. Zijn vader was kleermaker en bracht hem de liefde voor het vak bij. Op zijn 23e jaar verhuisde Emanuel naar Parijs, waar hij als designer ervaring opdeed bij Cristóbal Balenciaga. Daarna opende hij zijn eigen modehuis in de haute-couture en zo werd het merk Emanuel Ungaro geboren. Elegante en sexy modellen, opvallende levende kleuren en patronen – dat zijn de kenmerken van de creaties van deze ontwerper.

In de jaren 80 introduceerde Emanuel Ungaro zijn eerste parfum. Zo maakte de wereld der geuren kennis met het eau de toilette Diva – een prachtige, klassieke vrouwelijke geur, waarvan de flacon de creaties van Emanuel weerspiegelt. Tegen het einde van het vorige millennium ontstonden er andere zinnelijke parfums, die even bekoorlijk zijn, vol verblindende elegantie, wat zo typisch is voor het merk Ungaro.