Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise Eau de Toilette voor Vrouwen

Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise Eau de Toilette voor Vrouwen
Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
49,00

Je bespaart 34%
100 ml
31,90

Code: EMA0378 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise
Samenstelling

Licht, fris en tegelijk onmiskenbaar. De eau de toilette voor vrouwen Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise palmt je helemaal in met zijn subtiele, gesofisticeerde geurcompositie die perfect is voor dagelijks gebruik.

  • bloemige geur
  • aquatische geur met mariene noten
  • zoete geur
  • voor de moderne vrouw van de 21ste eeuw
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
bloemig, water noten

Over het merk Emanuel Ungaro

Emanuel Ungaro werd beroemd als Frans modeontwerper met een moedige en provocerende stijl. Zijn vader was kleermaker en bracht hem de liefde voor het vak bij. Op zijn 23e jaar verhuisde Emanuel naar Parijs, waar hij als designer ervaring opdeed bij Cristóbal Balenciaga. Daarna opende hij zijn eigen modehuis in de haute-couture en zo werd het merk Emanuel Ungaro geboren. Elegante en sexy modellen, opvallende levende kleuren en patronen – dat zijn de kenmerken van de creaties van deze ontwerper.

In de jaren 80 introduceerde Emanuel Ungaro zijn eerste parfum. Zo maakte de wereld der geuren kennis met het eau de toilette Diva – een prachtige, klassieke vrouwelijke geur, waarvan de flacon de creaties van Emanuel weerspiegelt. Tegen het einde van het vorige millennium ontstonden er andere zinnelijke parfums, die even bekoorlijk zijn, vol verblindende elegantie, wat zo typisch is voor het merk Ungaro.

Review Emanuel Ungaro Fruit d’Amour Turquoise