Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette voor Vrouwen

Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette voor Vrouwen
Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
14,90

Je bespaart 32%
30 ml
10,00

Code: ELA0142 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 12-5-2021

Beschrijving Elizabeth Arden Sunflowers
Samenstelling

Vier de mooiste tijd van het jaar met een geur. De eau de toilette voor vrouwen Elizabeth Arden Sunflowers is even vrolijk als een veld vol zonnebloemen die hun hoofd draaien naar de verwarmende zonnestralen toe. De geur straalt helderheid, zorgeloosheid en geluk uit – het is de geur van een onbekommerde, vreugdevolle zomerdag doorgebracht in het gezelschap van charmante bloemen en delicieus fruit.

  • fruitig-bloemige geur
  • voor vrouwen van alle leeftijden
  • perfect voor hete zomerdagen
Samenstelling van de geur
Meteen na het opdoen ruik je het verfrissende aroma van sappige perzik, meloen en citroen, aangevuld met oranjebloesem. Daarna komen de bloemige hartnoten tot uiting bestaande uit romantische roos, aromatische jasmijn en iriswortel. Tijdens de finish van de geur domineert een sensuele combinatie van houtsoorten.

Verhaal van de geur
Zowel de vrolijke gele flacon van de geur Elizabeth Arden Sunflowers als de geurcompositie zelf is geïnspireerd op zonnebloemen. Die staan symbool voor datgene waarnaar de moderne vrouw het meest verlangt – kracht, schoonheid, gezondheid, intelligentie en intuïtie.

 

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Perzik , Mandarijn , Palissander , Sinaasappelboom bloesem , Bergamot , Citroen , Meloen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Schijnhulst, Orriswortel , Roos , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Amber , Sandelhout
Geursoort
fruitig, bloemig

Review Elizabeth Arden Sunflowers